Stadsbedrijf Zevenaar

Week 5 komt eraan !!

Het was een mooie week afgelopen week. Ik merk, dat mensen al van het initiatief van het Stadsbedrijf hebben gehoord. Het blijft nodig om meer te vertellen wat ik wil bereiken en hoe ik dat wil bereiken. Afgelopen week een gezellige Netwerkbarbeque gehad van Krachtteamdeliemers. Nog bedankt voor de organisatie, dames, het was gezellig en ik heb mooie, nieuwe contacten gelegd!

Vanavond, dinsdagavond 10 september ben ik bij Zaal Staring, Grietakkers 3 in Zevenaar van 19.00 tot 22.30 uur present bij de Bedrijvenmarkt van MKB Zevenaar. In het kader van Spread-the-news ben ik daar om ook de ondernemers mee te nemen in deze nieuwe maatschappelijke ontwikkeling in Zevenaar. Ik kan me goed voorstellen dat zij ook nieuwsgierig zijn naar de dingen die op stapel staan. Misschien kunnen zij ook ideeën/tips/contacten aangeven die het Stadsbedrijf Zevenaar weer verder brengen. Zij kunnen mij ongetwijfeld ook helpen om meer te weten te komen, waar Zevenaar behoefte aan heeft. Ik denk alleen al aan het succes van de zgn. "Waarmaak-straat" vorig jaar in mijn traject bij Starters4Communities in Nijmegen.

Verder de komende week weer contacten leggen in Zevenaar, maar ook elders om inspiratie op te doen. Het is goed om te merken, dat het initiatief steeds meer body begint te krijgen. Alleen daar ben ik al super-trots op!

Tot vanavond bij Staring in Zevenaar. Daar gaan jullie mij tips aan de hand doen en kan ik jullie ALLES vertellen over

STADSBEDRIJF ZEVENAAR !!


Dick Nieuwland

06 21885715